FÖR FÖRETAG

"Lightning makes no sound until it strikes"

- Martin Luther King Jr.

Det är väldigt många som berättar VAD de gör och säljer idag, men väldigt få som berättar VARFÖR  och HUR det faktiskt går till. Något som håller på att bli ännu mer tufft när fler konkurrerar, producerar och pratar om samma saker. Att ha mer kvalitet än andra räcker helt enkelt inte längre.

 

Att börja i fel ände och prata VAD utan att ha rett ut VARFÖR är också precis tvärtemot vad vi människor egentligen vill höra. I årtusenden har vi nedärvt förmågan att fästa saker i minnet genom att spela, leka och lyssna på eller berätta historier. Hur går det ihop med "köp det här!" eller "vi har rea här!"?

 

Tänk om jag skulle berätta att det faktiskt till och med går att höja priserna och sälja mer genom att göra precis tvärtom? Genom att inte sälja alls...

 

VÄRT ATT...

...älska

...klana

...köpa

Tre varumärkesbyggande paket till dig som vill testa att göra saker på ett mer effektivt och roligare sätt för dina kunder.

 

Varumärkesidentitet

 

3h utforskande

Sammanställning av Er & Varumärket

(Affärsutveckling) 

Content/Fotografering

Varumärkesstrategi

 

Omvärlds- & varumärkesanalys

Affärsutveckling

Konsekvent varumärkes byggnation

Utbildning i innehållskapande för digitala medier

Kampanjupplägg & försäljning

Kampanjupplägg & planering

Ev. ytterligare fotografering

Onlinegalleri

Film

Genomförande av kampanj

Marknadsföring av event

Sammanställning av resultat

Driva sociala medier

Innehåll till digitala medier

Paketen kan användas separat, välj enbart enskilda aktiviteter eller genomgå den röda tråd som trestegsarbetet faktisk är. Välj helt utifrån era egna behov, men minns att attraktionskraft börjar med en djupdykning i det som är ni. Rekommendationen är därför att genomgå grundarbetet i "...älska", eftersom det är det fundamentet i effektiv kommunikation & marknadsföring oavsett företag eller bransch.

Tips!

Hagfors, Värmland, Sweden

Gävle, Gästrikland, Sweden 

Tel: 0761826650

hej@hcnilsson.se

@2020 HC Nilsson