PORTRÄTTFOTOGRAFI

KONTAKTA MIG GÄRNA FÖR MER EXAKT OFFERT

HC Nilsson logga

"Youth can not know how age thinks and feels,

But old men are guilty if they forget what it was to be young"

J.K. Rowlings kloka citat står för sig själv. På samma sätt väljer jag att se mina barn- & familjefotograferingar. Poséra funkar sällan bra med spralliga barn, så därför ser jag gärna att vi leker fram det vi vill ha. Låt oss uppleva något kul istället för ett påtvingat måste, för att etsa fast ett anspråkslöst ögonblick i tiden. Det är de oväntade ögonblicken som räknas, inte de vi tvingar fram. Vinsten = Dubbelt så kul och tusen gånger bättre bilder. 

DSC_7119.jpg

Enskild

1 Timme

Fotografering

Onlinegalleri

1 550 SEK

Flera

2 Timmar

Fotografering

Onlinegalleri

2 190 SEK

GRAVID

"I´m not a mother, I'm The Queen of Inventions"

- Clare Bowen från serien Nashville.

Det är något anmärkningsvärt som föds under en graviditet och ett föräldraskap. Och då tänker jag faktiskt inte enbart på underverket som kommer ut efter nio månader. Jag tänker på den naturkraft som frigörs i blivande och varande föräldrar utan att de ens är medvetna om det. Plötsligt klarar de saker som de inte klarat tidigare. En dag vågar de testa saker, som de aldrig vågat tidigare och helt plötsligt kämpar de mer för saker än de någonsin trott varit möjligt tidigare. Det är vad jag ser hos gravida: Personer som utan att veta det, är påväg att bli superhjältar i nästa, spännande livshistoria.

DSC_4501 2.jpg

1,5-2 Timmar

Fotografering

Onlinegalleri

10 st 10x15 bilder

USB

3 190 SEK

"Allt stort som skedde i världen, skedde först i någon människas fantasi"

Det finns ingen som kan säga det så som Astrid Lindgren gjorde. Kraften i den enkelheten är oslagbar. Ibland måste man få drömma lite. Eller varför inte helt enkelt göra just de drömmarna till verklighet? Jag älskar Alice i Underlandet, är galen i allt vad fantasy heter och just därför finns det inget bättre än när man får lägga några extra timmar framför datorn för att få just de fantasierna att komma till liv! Vilka berättelser älskar du och hur skulle du vilja se dem komma till liv med dig själv eller någon/några du älskar?

Digital Art

Älvviskaren.jpg

Egna bilder

Delning av egna bilder

Onlinegalleri - 1 bild

 

1 550 SEK

Med fotografering

Fotografering

Onlinegalleri - minst 2 bilder

Enligt offert