• Cherin

Det var en gång… ett Tack!

Uppdaterad: 27 aug 2019
En blick i backspegeln för HC Nilsson visar många skratt, frustrationen över att inte vara bäst direkt, massor av timmar framför onlinekurser i redigering och möten med fina människor. I flera år har jag fått hjälp av er som följt mig på olika sätt. Antingen genom komplimanger, konstruktiva kommentarer, att ni hjälpt mig dela saker eller att ni ställt upp på mina konstiga idéer. Vi har tillsammans rensat flera kvadratmeter sly (varsågod berörda kommuner), skrattat tills kinderna krampat och klättrat genom snårig skog med skrapsår, myggbett, pissmyror upp till knäna och blåmärken som return on investment. Därför vill jag inleda min nystart av företaget med att tacka er efterhand. Det är tack vare att ni ställt upp och följt med när jag fått mina galna idéer om “det perfekta fotot” på de mest underliga platser, som jag nu har möjlighet att göra det här. 


Jag vet inte om det också var tack vare mina fina kollegor på Sticky Beat, våra fantastiska “diamanter” från projektet med Maria Kvarnström (Diamanter & Järnviljor - Hagfors Innovation Park) att jag haft semester, eller en vår och sommar som varit utöver det vanliga. Struntsamma om det var alltihop eller en av dem. Något var det iaf som återigen tände gnistan för kameran, att pyssla med bilder och berätta era berättelser igen. För mig är en fotografering inte längre bara en fotografering eller jakten på en fin bild att hänga på väggen. Det är inte ens att de blir vackra minnen för framtiden, även om det såklart är helt underbart, utan snarare att flera bilder tillsammans kan berätta den ännu oavtäckta historien om en specifik familj, ett par, ett företag eller en förening. De ni är, är på väg att bli och framför allt det jag brinner mest för: Att visa den potential och det fina som ni inte upptäckt hos er själva än!


Med känslan av sockerdricka i kroppen står jag nu på kanten och ska hoppa på riktigt. Den här gången ska HC Nilsson få den uppmärksamhet det förtjänar. Så, tack som fan för allt stöd tidigare och jag hoppas att ni vill vara med och hjälpa till att utveckla även det som är på gång nu. Följ mig på Instagram, Facebook, LinkedIn och bloggen för tips, erbjudanden eller om ni vill vara med och samskapa vad det här ska bli! För hjälp kommer jag att behöva!

50 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla