top of page

Om oss

HC Nilsson logga

HC Nilsson grundades 2019 och har sedan dess start arbetat inom många områden med avseende på marknadsföring, varumärkesarbete, innovation- och förändringsledning. Storytelling både i text och visuell form är kärnan i företaget och har resulterat i en barnbok, framgångsrika kampanjer och löpande arbete för att hjälpa företag utvecklas och växa:

DSC_0654_k.jpg

Om
Helena Cherin Nilsson

”Storytelling - Den kraftfullaste kommunikationstekniken genom mänsklighetens historia.”

Cherin heter jag, men mitt fullständiga namn är Helena Cherin Nilsson - därav företagsnamnet HC Nilsson. Namnet anspelar också på sagoberättaren HC Andersens nome de plum eftersom kärnan i verksamheten är just, storytelling: Den kraftfullaste kommunikationstekniken genom mänsklighetens historia.

 

Jag är ursprungligen utbildad till ingenjör, men längs vägen upptäckte jag att kommunikation och det mellanmänskliga är den viktigaste ingrediensen oavsett teknisk svårighet, företagsinriktning, projekt eller bransch. Utan oss människor och vår förmåga att samarbeta blir det svårt att nå både mål och resultat. Därför valde jag att utforska fler områden parallellt med min fortsatta fascination för analys, mätning och problemlösning.

bottom of page